Assolim es converteix en el nou patrocinador del primer equip femení del F.C Levante Las Planas.

Amb la finalitat de potenciar l’esport i fomentar la igualtat en tots els àmbits de la societat, Assolim inicia una col·laboració amb l’equip de la ciutat de Sant Joan Despí, F.C Levante Las Planas.

Des d’Assolim lluitem per la igualtat de gènere. Defensem que no hi té cabuda cap mena de discriminació. Per aquest motiu, garantim la equitat de gènere al nostre equip de treball, on tant les dones com els homes assumeixen lideratges i creixement laboral i personal.

Seguint els nostres valors corporatius, a Assolim iniciem un nou repte i oportunitat recolzant la trajectòria del primer equip femení del F.C Levante Las Planas perquè l’equitat de gènere pugui ser una realitat a l’esport.

F.C Levante Las Planas, un equip compromès amb la igualtat

El F.C Levante Las Planas és un club dedicat a la formació i al desenvolupament dels seus futbolistes des dels seus inicis potenciant les seves capacitats tècniques, tàctiques, físiques i psicològiques.

Cal destacar que es tracta d’una de les entitats pioneres a Catalunya en la formació de jugadores de futbol. De fet, el F.C Levante Las Planas compta amb secció femenina des de l’any 1998 i actualment està formada per 22 equips.

El primer equip femení ha competit fins a dues temporades a la Divisió d’Honor Espanyola (2012-2014) i ha aconseguit l’ascens al Reto Iberdrola la temporada 2021-2022.

D’aquesta manera, Assolim Foodservices i F.C Levante Las Planas s’uneixen per continuar defensant l’esport femení i  la pràctica del futbol com a eina d’integració i igualtat.