La família de productes Assolim creix amb l’ampliació de la carn fresca. Des d’Assolim apostem per aquesta nova categoria de producte i per una gran varietat de referències noves amb gran potencial al sector i que cobriran totes les diferents necessitats de la restauració.

A partir d’ara, Assolim també servirà i assessorarà en matèria de carn fresca. Aquesta ampliació de productes complementa el nostre variat catàleg d’aliments on destaquen el peix, el marisc, les verdures, la pasta o els precuinats, entre d’altres.

Una gran diversitat de referències de carn fresca

A Assolim som conscients de les diferents necessitats culinàries de cada tipologia de negoci. Per aquest motiu, disposem d’un ampli catàleg de totes les nostres famílies de producte. En el cas de la carn fresca, optem per incloure una gran diversitat de referències amb l’objectiu de què cada client triï la que més s’adequa a les seves necessitats d’espai, demanda, temporada, etc..

Des de productes més tradicionals com el llom de porc, el bistec de vedella, els diferents tipus d’entrecots, el xai o els xuletons fins a propostes més innovadores com el Tataki Extra de vaca madurat. Tradició, innovació i qualitat, tot al teu abast perquè preparis les teves propostes ideals.

Per conèixer tota l’oferta de carn fresca , recomanem visitar el nostre catàleg bimensual on es troba cada producte amb tota la informació necessària.

Proximitat, qualitat i servei

La nostra oferta de carn fresca es caracteritza per comptar amb una total garantia de qualitat. De fet, gràcies als nostres acords amb productors locals, el nostre producte també és totalment de proximitat.

Des d’Assolim volem oferir-te el millor producte possible. Per aquest motiu, apostem per una excel·lent matèria primera i productes de qualitat i proximitat. D’aquesta manera, podràs oferir les millors propostes de carn fresca als teus clients.

El teu èxit és el nostre negoci!

A Assolim cuidem els detalls

Un dels nostres valors afegits és l’assessorament totalment personalitzat per a la teva cuina. Aquest valor destaca especialment en productes com la gamma de carn fresca, que acabem d’ampliar. Això es deu al fet que, en aquest cas, a més d’oferir-te un producte Premium, potenciem la precisió en el tall. Facilitem eines per controlar millor els escandalls , sent conscients de la importància d’aquest aspecte en aquesta família d’articles..

Sabem que cada client és únic. D’aquesta manera, amb la precisió en el tall, les racions de carn fresca s’ajusten a la perfecció perquè ofereixis als teus clients un producte d’insuperables condicions.

La qualitat i el control del benefici estan garantits amb Assolim. A més, dins de l’ampli assortiment de carn fresca, es poden trobar tota mena de peces. Des de senceres fins a tallades amb el gramatge més adequat.

Pregunta al teu comercial sobre la nostra ampliació de carn fresca

Per tal de garantir la satisfacció amb la comanda de carn fresca, recomanem posar-se en contacte amb l’assessor comercial assignat perquè ajudi a seleccionar les propostes de carn fresca més adients. L’assessor comercial guiarà i orientarà adequant de manera professional les demandes dels nostres clients.

Assolim es converteix en el teu distribuïdor ideal de carn fresca

En definitiva, a partir d’ara també es pot comptar amb l’experiència d’Assolim per realitzar comandes de carn fresca.

De fet, Assolim compta amb més de 60 anys de trajectòria en la distribució de productes tant frescos com congelats al canal Horeca. A més, es caracteritza per oferir totes les facilitats i comoditats per aconseguir l’èxit en qualsevol negoci de la restauració.  

Assolim Foodservices, el millor aliat per al negoci de la restauración.