El passat 12 d’octubre es va formalitzar l’acord de col·laboració i patrocini entre Assolim i el Centre Natació Mataró per als propers dos anys.

L’acte, en el qual va tenir lloc el protocol de signatura, va comptar amb la participació de Xavier Castellví, co-CEO d’Assolim Food Services, i Francesc Casabella, president del Centre Natació Mataró.

Des d’Assolim lluitem per potenciar l’esport i fomentar la igualtat en tots els àmbits de la societat. Per aquest motiu, i en línia també amb el patrocini de l’equip de futbol femení FC Levante Las Planas, Assolim s’afegeix a la expansió i connotació dels valors i responsabilitat que identifiquen a l’equip femení del CN Mataró.

D’aquesta manera, es referma la voluntat de sumar esforços per assolir plegats els objectius marcats per als propers dos anys.

El primer equip de waterpolo femení CN Mataró, un equip guanyador

Cal destacar que, el mateix dimecres 12 d’octubre, les jugadores es van proclamar campiones de la Supercopa d’Espanya 2022 guanyant contra l’Astralpool-CN Sabadell.

Aquest és el primer títol per a l’equip i per a Assolim en un compromís que donarà peu a formar part del nom de l’equip. L’acord suposarà diferents col·laboracions per recolzar l’equitat de gènere al món de l’esport, així com visibilitat i expansió per a Assolim en la seva estratègia de comunicació corporativa.

Concretament, l’equip portarà samarretes, fora de l’aigua, amb la imatge d’Assolim i el logo de la companyia a la part posterior dels casquets de natació.

En definitiva, Assolim Foodservices i CN Mataró s’uneixen per continuar defensant l’esport femení i iniciar una temporada il·lusionant i plena d’èxits.