Assisteix als esdeveniments gastronòmics per a restauradors organitzats per Assolim i Rational

A Assolim ens unim amb Rational, l’empresa líder de maquinària per a restauració, per tal de crear sinergies que aportin valor i beneficis al canal Horeca.

Amb aquest objectiu, tenim previst organitzar una sèrie d’esdeveniments gastronòmics i showcookings dirigits als professionals del sector per donar a conèixer noves utilitats i aplicacions del portafoli culinari d‘Assolim  i de les eines de cocció intel·ligent de Rational.

Durant aquestes jornades es presentarà una combinació de propostes gastronòmiques amb producte de valor afegit. Es tracta de solucions de producte de primera qualitat cuinades amb eines de cocció intel·ligents i d’última generació. Per exemple, bacallà Gradell a baixa temperatura, pop brasejat amb solucions d’acompanyaments, carns Premium al punt idoni de cocció, marisc i peix de la nostra sala de fresc fornejats amb verdures de temporada o arròs mariner, entre d’altres.

Els esdeveniments, que seran presencials i comptaran amb els coneixements dels xefs executius Paul Raynal (Assolim) i Joan Ruiz (Rational), estaran oberts a qualsevol restaurador i professional del sector interessat en l’elaboració de propostes gastronòmiques que estalviïn temps i costos gràcies a les eines de cocció més innovadores.

Assolim i Rational, junts per oferir noves solucions gastronòmiques i eines de cocció al sector de la restauració.

A continuació, et presentem les primeres dates confirmades i la capacitat màxima de cada esdeveniment. Tots els esdeveniments tindran lloc a les 17 hores:

  • 30/03/23 a Cornellà, Sala Rational. ( de Hospitalet, 147-149, 08940 Cornellá. Capacitat: 25 pax )
  • 03/04/23 a Barberà del Vallès, Empresa FERCON (Juan de la Cierva 61- 63, 08210 Barbera del Valles. Capcitat: 15/20 pax)
  • 13/04/23 a Reus (Carrer de la Grassa, 20. Pol. ind. Nirsa. Carretera Reus-Constantí km 3,5, 43204) 
  • 18/05/23 a Calella, Artesà de la Cuina. (Carrer de la Bruguera 224, 08370 Calella. Capacitat: 10 pax)
  • 22/06/23 a Cornellà, Sala Rational. ( de Hospitalet, 147-149, 08940 Cornellá. Capacitat: 25 pax )

Pots sol·licitar la teva plaça per assistir a l’esdeveniment a través d’aquest formulari. Un cop el comercial hagi validat la disponibilitat, podrem confirmar la teva assistència.

T’esperem!


    Accepto rebre informació