De la mà de Yaya Maria, partner d'Assolim de confiança i un referent en les masses congelades de pa i brioxeria, et volem assessorar perquè puguis elaborar les receptes més idònies pel teu dia a dia. Apostem per la innovació i volem que donis creativitat als teus plats, així com solucions rapides i fàcils d'elaborar per satisfer als clients més exigents i per arribar conjuntament a la recepta de l'èxit. Bon apetit!!

Assolim i Findus Foodservices t'ofereix una gran varietat de productes congelats en verdures, patates, peix i plats preparats perquè tinguis moltes opcions a l'hora d'elaborar els teus menús. Sempre amb la garantia de la millor qualitat per assolir l'excel·lència.

En aquesta secció t'oferim idees per elaborar receptes que donaran solucions innovadores a la teva cuina diària.

Des d'Assolim Foodservices et volem oferir una sèrie d'idees per a treballar els postres que Nestlé ens ofereix, per a poder incloure a la teva carta tot un seguit d'idees suggerents per als teus clients.

Assolim Foodservices. Solucions per a la hostaleria

Compromís social

Des d’Assolim volem donar suport a projectes empresarials que fomentin el compromís per una societat més justa, ja que creiem que a través de la solidaritat, tenim l’oportunitat de contribuir en millorar el nostre entorn.

 

Per això confiem en projectes com el de la empresa Ordi Natura, que és una empresa social on treballen persones amb discapacitat intel·lectual, les quals estan presents en tot el procés de producció i elaboren de manera ecològica i artesanal diferents varietats de sèsam.

Idees i receptes

Nota legal

Assolim Foodservices.  Solucions per a la hostaleria    Tel. 93 755 47 40

Delegació Barcelona Nord

C/ Vicenç Bou nº 5 - 11

Pol. Ind. Sud

08440 Cardedeu (Barcelona)

93 755 47 40

Delegació Tarragona

C/ LLevant nº 17

Pol. Ind. Roques Roges II

43460 Alcover (Tarragona)

977 61 00 46

Delegació Barcelona Sud

C/ Santander, 7

Pol. Ind. La Barruana

08620 Sant Vicenç dels Horts (Barcelona)

93 470 78 80