93 755 47 40

Compromís social

Des d’Assolim volem donar suport a projectes empresarials que fomentin el compromís per una societat més justa, ja que creiem que a través de la solidaritat, tenim l’oportunitat de contribuir en millorar el nostre entorn.

 

Per això confiem en projectes com el de la empresa Ordi Natura, que és una empresa social on treballen persones amb discapacitat intel·lectual, les quals estan presents en tot el procés de producció i elaboren de manera ecològica i artesanal diferents varietats de sèsam.

Assolim Foodservices. Solucions per a la hostaleria

Nota legal

El domini: http://www.assolim.es, http://www.assolim.net, i http://www.assolim.com son propietat d'Assolim Alimentaria S.L. ,Registre Mercantil de Barcelona, tomo 27.348, folio 0005, sección General, hoja/dup. 11.475, inscripción 14 NIF: B66155243 - Núm. R.G.S. 40-02675/B. El domicili fiscal de l'empresa és C7 Vicenç Bou, núm, 5-11. Pol. Ind. Sud. 08440 Cardedeu (Barcelona) ESPANYA.

Es pot posar en contacte amb nosaltres en el 93 755 47 40 o al correu electrònic: assolim@assolim.com

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari ha de respectar.

Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de Assolim Alimentaria S.L.

 

RESPONSABILITAT DELS ENLLAÇOS

Assolim Alimentaria S.L. pot incloure en el seu lloc web  algun enllaç a pàgines de tercers, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. Assolim Alimentaria S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

 

PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable: ASSOLIM ALIMENTÀRIA tracta la informació amb la finalitat de realitzar la gestió dels recursos humans de la companyia des de la captació, el desenvolupament i fins la desvinculació de l'equip humà de la societat (incloent la gestió de la nòmina) i també amb la finalitat de realitzar la gestió dels clients, gestió comptable, fiscal i administrativa (incloent publicitat i prospecció comercial) sobre la base de l'execució d'un contracte o el consentiment de l'interessat. No s'elaboren perfils de les persones que han facilitat dades, ni es prenen decisions automatitzades a partir de la informació disponible. Les dades personals proporcionades es conservaran amb caràcter general fins que se sol·liciti la seva supressió per l'interessat. En tot cas, durant un termini de 6 anys a partir de la finalització de la relació mercantil/ laboral, 15 anys en cas de dades relatives a salut i 1 any en relació a currículums i documentació de candidats inclosos en processos de selecció. Legitimació: Pel que fa a les dades recollides durant el procés de selecció, se sustenta en el consentiment que se sol·licita al candidat, de manera que la retirada d'aquest consentiment suposa la renúncia a participar en el procés de selecció. Així mateix, les dades personals recollits són els exclusivament necessaris a fi de dur a terme l'execució del contracte, de manera tal que la negativa al seu tractament suposa la finalització de la relació contractual. Destinataris: Tindran accés a la informació les gestories, els organismes de la Seguretat Social, l'Administració Tributària, els assessors fiscals i entitats financeres. Drets: Accedir, rectificar, oposar-se i suprimir les dades personals, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional. Pot consultar-se la informació addicional i detallada sobre Protecció de dades awww.assolim.com

Data controller: ASSOLIM ALIMENTÀRIA processes the information for the purpose of managing the company's human resources, covering the periods of recruitment, employment and disengagement (including payroll management), and also of managing clients, accounting, tax affairs and administration (including advertising and commercial prospecting) based on the execution of a contract. Profiles are not created of people who have provided data, nor are automated decisions made based on the information available. The personal data provided shall be retained until the data subject requests the erasure thereof. In any event, data shall be retained for a period of 6 years from the end of the business/employment relationship, for 15 years in the event of occupational health and safety data, and for 1 year when it comes to the documents of candidates included in recruitment processes. Lawful basis: Data collected during the recruitment process is based on the consent requested from the candidate, to such an extent that the withdrawal thereof entails a refusal to take part in the recruitment process. Similarly, the personal data collected is solely required to execute the contract, so the refusal of its processing shall entail the end of the contractual relationship. Recipients: Access to the data shall be made available to solicitors, social security agencies, the national tax office, tax advisers, auditors and financial institutions. Rights: Access, rectify, oppose and erase personal data, as well as other rights, as explained in the additional information. Additional and detailed information on data protection may be found on www.assolim.com

 

 

 

Nota legal

Assolim Foodservices.  Solucions per a la hostaleria    Tel. 93 755 47 40

Delegació Barcelona Nord

C/ Vicenç Bou nº 5 - 11

Pol. Ind. Sud

08440 Cardedeu (Barcelona)

93 755 47 40

Delegació Tarragona

C/ LLevant nº 17

Pol. Ind. Roques Roges II

43460 Alcover (Tarragona)

977 61 00 46

Delegació Barcelona Sud

C/ Santander, 7

Pol. Ind. La Barruana

08620 Sant Vicenç dels Horts (Barcelona)

93 470 78 80