Assolim Foodservices. Solucions per a la hostaleria

93 755 47 40

Descarrega la nova App

Solucions per a la hostaleria

Qui som?


Assolim neix al gener del 2014 com una associació entre dues empreses familiars catalanes de llarga trajectòria Solé i Himsa. Es crea per la necessitat d'assolir l'excel·lència, el reconeixement i la satisfacció, de tots aquells qui formen part en major o menor mesura de l'entorn del nostre projecte. Col·laboradors, clients, proveïdors....

 

Què fem?


Pretenem oferir el millor assessorament en el sector de l'hostaleria, no només en preu i qualitat del producte, sinó en suport a l'hora de confeccionar menús, triar carta, etc. oferint una àmplia varietat de solucions culinàries. Per nosaltres és important la confiança en els productes de la millor qualitat treballant amb les millors marques. Un servei personalitzat que cobreixi el que els clients necessitin i oferint un ampli assortiment de productes i un tracte proper, amable i professional característic del nostre equip humà.

 

 

Elaboració pròpia

 

Fa més de dos anys que comptem amb una marca pròpia Blue Sea Food on els nostres especialistes en peix, marisc i cefalòpodes s'encarreguen de supervisar la nostra marca, comercialitzant productes d'alta qualitat a preus competitius.

 

També disposem de la nostra marca pròpia d'espècies L'Avi Pep.

 

Estratègia empresarial

Missió:
Som una empresa de distribució de productes frescos i congelats.

El nostre àmbit de distribució es Catalunya, concretament les províncies de Barcelona i Tarragona. Oferim assessorament personalitzat al canal horeca, de la mà de les marques més Premium per aconseguir la millor qualitat de producte i els preus de mercat més competitius.


Visió:
Ser l'empresa de distribució alimentaria de referència en l'àmbit nacional i assolir un portfoli de productes alimentaris que ofereixi un servei integral.


Valors:

Excel·lència

Servei

Compromís

Confiança

Qualitat

Distribució comercial


Comptem amb una flota de 40 rutes distribuïdes per tot el territori català, amb més de 5.000 m2

de cambres frigorífiques per emmagatzemar més de 4.000 referències de productes d'alta rotació i de diverses famílies com pa, brioixeria, congelats de carn i peix, gelats, postres, verdures, precuinats, refrigerats i secs.

Recursos humans:


A l'actualitat Assolim compta amb un equip de més de 120 treballadors.

Nota legal

Assolim Foodservices.  Solucions per a la hostaleria    Tel. 93 755 47 40

Delegació Barcelona Nord

C/ Vicenç Bou nº 5 - 11

Pol. Ind. Sud

08440 Cardedeu (Barcelona)

93 755 47 40

Delegació Tarragona

C/ LLevant nº 17

Pol. Ind. Roques Roges II

43460 Alcover (Tarragona)

977 61 00 46

Delegació Barcelona Sud

C/ Santander, 7

Pol. Ind. La Barruana

08620 Sant Vicenç dels Horts (Barcelona)

93 470 78 80